car in front of wall

Monumentaal pand? Verzekerd.

Monumentaal pand? Verzekerd.

Jouw monumentaal pand verzekerd.

Een monumentaal pand krijgt niet voor niets deze naam toebedeeld. In het pand zitten zeer specifieke aspecten verwerkt waardoor het pand omschreven wordt als ‘monument’, zo ook in het monumentale pand dat jij in bezit hebt. Het verzekeren van een monumentaal pand vergt enorm veel expertise en jarenlange ervaring, omdat de bijzondere aspecten van jouw pand vaak nergens anders te vinden zijn. Veel reguliere verzekeraars kunnen panden als de jouwe niet eens verzekeren omdat ze niet de juiste expertise hebben of omdat ze het risico te groot vinden. Er zitten vaak ook zeer strikte regels verbonden aan het bestemmingsplan en een eventuele verbouwing van het pand.

Wij begrijpen dat jij je niet met het verzekeren van je pand bezig wilt houden, simpelweg omdat je voldoende andere zaken aan je hoofd hebt waar je je op moet kunnen focussen. Stargroup Exclusive is jouw partner voor het verzekeren van je monumentale pand. Wij bieden jou altijd een volledig op maat gemaakte verzekering aan en een persoonlijk aanspreekpunt dat 100% vertrouwelijk te werk gaat. Met onze expertise en jarenlange ervaring kan je altijd op ons rekenen. Wij regelen het voor je.

Monumentaal pand? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier