house with garden

Onroerend goed? Verzekerd.

Onroerend goed? Verzekerd.

Jouw onroerend goed (portefeuille) verzekerd.

Het verzekeren van exclusief onroerend goed is naar alle waarschijnlijkheid niet een van je alledaagse bezigheden. Je wil je daar helemaal niet mee bezig houden, je hebt het druk genoeg en je hebt genoeg andere zaken waar je je mee bezig houdt. Toch is het wel belangrijk om deze zaken in orde te hebben. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, kan het verzekeren van je onroerende goed (portefeuille) je miljoenen euro’s schelen.

Of het nou gaat om je vakantiehuis in het buitenland, je grachtenpand in het centrum van Amsterdam, je appartementencomplex in Arnhem, je eigen pand, je vrijstaande villa in het bos of je bijhuis. Voor al deze soorten van onroerend goed is het essentieel om verzekeringen te nemen die volledig voor jou op maat gemaakt zijn. Ieder pand en iedere (woon)omgeving is ten slotte anders.

Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van onroerend goed. Met onze expertise en het aanbod van een persoonlijke verzekering op maat geniet jij altijd optimaal van jouw bezit. Onze service gaat net even wat verder dan normaal en op ons kan je altijd rekenen. Wij regelen het voor je.

Onroerend goed? Verzekerd.

Onze specialiteiten

rietgedekt huis

Rietgedekte woning

Rietgedekte woning hebben een grotere kans op (brand)schade en is daardoor moeilijker te verzekeren.

Bijzondere woningen

Elk huis heeft een eigen verhaal. Maar wanneer jouw woning een bijzondere historie heeft wil je dat beschermen.

Vakantiehuizen

Vakantiehuis op Ibiza, in de Alpen, of zelfs aan de andere kant van de wereld? Verzeker hem in het Nederlands.

windmill nature

Monumentale panden

Is jouw pand (wereld)erfgoed dan wil/moet je dit goed verzekeren om de huidige staat te behouden.

new appartments

Exclusieve nieuwbouw

Nieuwbouwproject gekocht/gefinancierd, om jouw investering veilig te stellen is het slim om het project te verzekeren.

Niche/overige

Naast de 5 meest voorkomende producten kunnen wij nog vele nicheproducten verzekeren.

Heb jij iets wat je graag wilt verzekeren, maar wat je niet onder kan brengen bij een reguliere verzekeraar.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.