car in front of wall

Kunst of kostbaarheden? Verzekerd.

Kunst of kostbaarheden? Verzekerd.

Jouw kunst of andere kostbaarheden verzekerd.

Kunst en kostbaarheden, zoals bijvoorbeeld sieraden of bijzondere collecties, variëren enorm in waarde. Dit zijn spullen die je waarschijnlijk zeer dierbaar zijn en ook een respectievelijk prijskaartje met zich meedragen; wij begrijpen dat. We hebben het hier specifiek over jouw bijzondere horloge collectie, je sieradencollectie, of een van je andere kostbare collecties. Het verzekeren van spullen als deze vergt veel ervaring, expertise en transparantie; vaak zijn collecties als die van jou niet te verzekeren door een reguliere verzekeraar of assurantiekantoor.

Wij bieden jou de verzekering die jouw collectie verdient en waarmee jij beschermd bent tegen het verlies van de waarde van jouw collectie. Wij begrijpen dat de waarde van zo’n collectie kan fluctueren in prijs. Daarom vinden wij het belangrijk om dicht bij jou te staan zodat jij niet voor onverwacht vermogensverlies komt te staan wanneer er onverhoopt iets met je collectie gebeurt. Je krijgt één aanspreekpunt die voorzien is van de juiste expertise en veel ervaring, waarmee je altijd alles 100% vertrouwelijk mee kunt bespreken. Onze service gaat net even wat verder dan normaal zodat jij ultiem kan genieten van je collectie(s). Wij regelen het voor je.

Kunst of kostbaarheden? Verzekerd.

Onze specialiteiten

antieke zakhorloges

Kunst & antiek

Heb je een duur kunstwerk? Of bezit je waardevolle antieke spullen? Wij zorgen ervoor dat je er echt van kan genieten.

golden rings background

Sieraden & kostbaarheden

Bezit jij exclusieve sieraden of kostbaarheden? Wij zijn jouw partner in het verzekeren van jouw luxegoederen.

guitar collection

Exclusieve verzamelingen

Met onze expertise verzekeren wij jouw verzameling waardoor jij er ultiem van kan genieten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier