Onze beloften

1. Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie. Dit doen we door:

  • Altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan.
  • Jou direct op de hoogte te stellen wanneer er belangrijke zaken spelen.
  • Jou niet lastig te vallen voor kleine dingen waar je je niet bezig mee wilt houden.

2. Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beschikken over de meest recente vakkennis.

3. Eén aanspreekpunt

Persoonlijk contact: dat vinden wij belangrijk! Daarom krijg je binnen Stargroup Exclusive één adviseur toegewezen die altijd op de hoogte is van jouw situatie. Op deze manier voorkomen we dat je zaken onnodig meerdere keren, aan meerdere personen moet uitleggen. Je ontvangt een rechtstreeks nummer van jouw persoonlijke adviseur: zo heb je altijd direct de juiste persoon aan de lijn. Op deze manier houden we de lijntjes kort en dat bespaart weer een hoop tijd en moeite. Jouw persoonlijke adviseur zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan en streeft er altijd naar om voor jou de beste verzekering(en) af te sluiten. Eigenlijk heb je dus een adviseur, aanspreekpunt en vertrouwenspersoon in één!

4. Nee is geen optie

Voor ons is nee geen optie. Wij zullen jou altijd een passend voorstel doen waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de dekking van jouw meest waardevolle bezittingen. Ook in de meest bijzondere situaties gaan wij tot het uiterste om (binnen wet- & regelgeving) de beste verzekering voor jou samen te stellen.

5. Maatwerk

Het verzekeren van jouw meest waardevolle bezittingen vereist maatwerk. Al onze adviseurs zijn hoogopgeleid en verzorgen altijd een volledig voor jou op maat gemaakt advies.