car in front of wall

Bijzondere woning? Verzekerd.

Bijzondere woning? Verzekerd.

Jouw woning heeft een uniek verhaal

Een bijzondere woning is een algemeen begrip. Wij bedoelen hiermee jouw vrijstaande villa, (woon)boerderij, landhuis, grachtenpand, of jouw volledige vastgoedportefeuille. Dit soort exclusieve panden verzekeren vereist expertise en jarenlange ervaring. Het zijn stuk voor stuk zeer specifieke panden die allemaal een volledig op maat gemaakte verzekering vereisen voor een goede dekking. In iedere bijzondere woning zitten zo veel unieke en specifieke aspecten verwerkt dat reguliere verzekeraars dit niet kunnen verzekeren. Toch kan het een vermogen schelen om een echt goeie verzekering af te sluiten, bijvoorbeeld wanneer er onverhoopt iets gebeurt en er veel schade aanwezig is. Jouw pand is anders dan elk ander en wij begrijpen dat.

Wij vinden dat jij je niet met randzaken als verzekeren bezig hoeft te houden. Jij focust je op de voor jou belangrijke zaken en wij regelen de volledig op jouw persoonlijke situatie afgestemde verzekeringen voor jou.

Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van bijzondere woningen. Met onze expertise en jarenlange ervaring met het verzekeren van vermogende particulieren zorgen wij ervoor dat jij ultiem kan genieten van jouw bezittingen. Onze service gaat gewoon net even wat verder dan normaal, omdat wij vinden dat jij dat verdient. Op ons kan je altijd rekenen met één vast aanspreekpunt. Wij regelen het voor je.

Bijzondere woning? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier