car in front of wall

Auto of vaartuig? Verzekerd.

Auto of vaartuig? Verzekerd.

Jouw exclusieve auto of vaartuig verzekerd.

Een essentieel aspect van het ultiem genieten van jouw meest waardevolle bezittingen is het verzekeren ervan. Dit is iets waar je wellicht niet altijd zin in hebt of tijd voor wil maken, zeker niet omdat je nog genoeg andere dingen te doen hebt. Kortom: je hoofd staat er niet naar. Toch is het wel belangrijk om deze zaken op orde te hebben, zeker omdat het in jouw geval gaat om luxeproducten die een bepaalde waarde met zich meebrengen.

Het verzekeren van dit soort producten vereist expertise en maatwerk, specifiek gericht op jouw persoonlijke behoefte. Dit is echter niet altijd om de hoek te vinden, want veel reguliere verzekeraars of assurantiekantoren bieden niet de juiste voorwaarden aan om hoogwaardige producten van een geschikte en op maat gemaakte verzekering te voorzien.

Maatwerk is in deze nichemarkt essentieel om kosten te besparen en om jou optimaal te laten genieten van jouw auto of vaartuig. Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van de duurste auto’s, de meest bijzondere vaartuigen of al jouw andere waardevolle bezittingen. Onze service gaat net even wat verder dan normaal en op ons kan je altijd rekenen.

Auto of vaartuig? Verzekerd.

Onze specialiteiten

Exclusieve auto’s

Complete sportuitvoering? Of meer een luxe-auto? Met een exclusieve auto wil je niet tegen onverwachte kosten aanlopen.

oldtimer in front of castle

Oldtimers

Jouw oldtimer kan om veel verschillende redenen veel geld waard zijn en dat begrijpen wij.

Autocollecties

Sportwagencollectie, een merk specifieke collectie of een oldtimer collectie? Zo verzekerd.

view of boat on water

Boten & sloepen

Heb je een sloep? Of breng je je vrije tijd liever door op een zeilboot of speedboot? Ieder type boot is te verzekeren.

yacht on sea

Jachten

Ultiem genieten van je jacht, waar je ook heen vaart. Omdat jij weet dat deze bij ons goed is verzekerd.

Niche/overige

Naast de 5 meest voorkomende producten kunnen wij nog vele nicheproducten verzekeren.

Heb jij iets wat je graag wilt verzekeren, maar wat je niet onder kan brengen bij een reguliere verzekeraar.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier