car in front of wall

Boot of sloep? Verzekerd.

Boot of sloep? Verzekerd.

Jouw boot of sloep verzekerd.

Boten of sloepen verzekeren is niet iets alledaags. Het verzekeren van producten als deze vergt veel expertise en jarenlange ervaring; iets wat niet overal zomaar te vinden is. Producten als deze zijn namelijk heel specifiek, er zijn vaak verschillende soorten uitvoeringen of ze zijn zelfs volledig voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is het verzekeren ervan extra moeilijk omdat al deze bijzondere aspecten meegenomen dienen te worden in de verzekering.

Jouw boot of sloep verdient een verzekering op maat, eentje die volledig op jouw voorkeuren is afgestemd, zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan wanneer er onverhoopt iets gebeurt. Wij begrijpen dat je zelf druk bent met hele andere zaken waardoor het op de juiste manier verzekeren van jouw boot of sloep erbij in kan schieten. Toch hecht je er veel waarde aan, wat wij volkomen logisch vinden.

Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van jouw boot of sloep. Je krijgt bij ons één aanspreekpunt dat 100% vertrouwelijk een volledig op maat gemaakte verzekering voor je afsluit. Onze service gaat gewoon verder dan normaal.

Boot of sloep? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier