car in front of wall

Autocollectie? Verzekerd.

Bijzondere autocollectie? Verzekerd.

Jouw bijzondere autocollectie verzekerd.

Het verzekeren van auto’s is onoverkoombaar is Nederland, ongeacht de prijs, het merk of de uitvoering van de auto. Zeker als je een hele autocollectie hebt is het belangrijk om dit goed te regelen. Iedere auto heeft zijn eigen waarde en dat weet jij als geen ander. Dit betekent dus ook dat iedere auto zijn eigen verzekering verdient, iedere auto heeft andere specificaties waardoor er voor iedere auto andere voorwaarden gelden.

Wij begrijpen dat jij gewoon wilt kunnen genieten van je collectie zonder je bezig te hoeven houden met het verzekeren ervan. Dit verzekeren vergt expertise en jarenlange ervaring met vermogende particulieren, iets wat Stargroup Exclusive jou biedt. Wij zorgen ervoor dat jij kan genieten van je collectie zonder dat je je druk hoeft te maken over deze randzaken. Wij regelen het voor jou. Je krijgt van ons een persoonlijk aanspreekpunt dat 100% vertrouwelijk voor jou een volledig op maat gemaakte verzekering afsluit en altijd voor je klaar staat.

Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van bijzondere autocollecties, onze service gaat hierin gewoon verder dan normaal. Wij regelen het voor je.

Bijzondere autocollectie? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier