car in front of wall

Exclusieve verzameling? Verzekerd.

Exclusieve verzameling? Verzekerd.

Jouw exclusieve verzameling verzekerd.

Iedereen die een bijzondere verzameling heeft, heeft daarbij zijn/haar eigen verhaal. En iedere verzameling brengt een eigen unieke waarde met zich mee; zo ook die van jou. Een exclusieve verzameling kan bijvoorbeeld zijn een bijzondere sneakercollectie, een zeldzame legocollectie of een andere willekeurige collectie waarbij aangetoond kan worden dat het om een zeer hoog te verzekeren bedrag gaat.

Jouw collectie is je dierbaar en mocht er onverhoopt iets mee gebeuren, dan vinden wij het belangrijk dat je krijgt waar je recht op hebt. Wij vinden het belangrijk om met collecties als deze snel te schakelen zodat jij altijd ècht goed verzekerd bent. Wij bieden jou dan ook één vast aanspreekpunt waarmee je 100% vertrouwelijk alle details omtrent jouw collectie kunt bespreken. Door onze expertise en jarenlange ervaring bieden wij jou altijd een volledig persoonlijk afgestemde maatwerk verzekering aan.

Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van jouw exclusieve verzameling. Onze service gaat gewoon net wat verder dan normaal zodat jij optimaal kunt genieten van jouw meest waardevolle bezittingen. Wij regelen het voor je.

Exclusieve verzameling? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier