car in front of wall

Jacht? Verzekerd.

Jouw jacht verzekerd.

Een jacht verzekeren is een zeer specifieke handeling. Ieder jacht is anders en op ieder jacht zijn zeer specifieke aspecten aanwezig die allemaal een eigen behandeling nodig hebben. Jouw jacht is een zeer bijzonder vaartuig, wat een zeer bijzondere verzekering verdient. Expertise en jarenlange ervaring met vermogende particulieren zijn essentieel voor het verzekeren van een jacht, iets wat niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig is en dat maakt het direct ook lastig om een jacht te verzekeren.

  • Wij begrijpen dat jij je op andere zaken wil focussen en dat je je niet bezig wilt houden met de verzekering van je jacht.
  • Wij vinden dat jij gewoon moet kunnen genieten van je bezit, zonder je met randzaken bezig te hoeven houden.
  • Wij begrijpen dat jij het gewoon geregeld wilt hebben en dat alles snel afgehandeld wordt.

Wanner jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van jouw jacht. Je krijgt bij ons één aanspreekpunt dat 100% vertrouwelijk een volledig op maat gemaakte verzekering afsluit, voor jou. Onze service gaat verder dan normaal. Wij regelen het voor je zodat het jou geen tijd kost.

Jacht? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier