car in front of wall

Vakantiehuis? Verzekerd.

Vakantiehuis? Verzekerd.

Jouw vakantiehuis verzekerd.

Een vakantiehuis verzekeren is niet iets wat je iedere dag doet. Je vakantiehuis kan in het buitenland staan, maar ook gewoon in Nederland. Wanneer jouw vakantiehuis in Nederland staat is het zeer aannemelijk dat je deze via een Nederlandse verzekeraar verzekert. Ook jouw vakantiehuis dat in het buitenland staat kan echter gewoon verzekerd worden in Nederland. Een bijkomend voordeel is dat, mocht er onverhoopt schade zijn, deze schadeafhandeling gewoon in Nederland plaatsvindt. Veel reguliere verzekeraars kunnen deze service echter niet bieden of bieden überhaupt niet de optie aan om jouw vakantiehuis te verzekeren. In een dergelijke situatie, waarin je jouw vakantiehuis verzekert, is het natuurlijk fijn om een trouwe partner te hebben die het voor je regelt; hierdoor kan jij optimaal genieten van iedere vakantie.

Wij vinden jouw genot het allerbelangrijkste en daarom gaat onze service gewoon net wat verder dan normaal. Wij bieden jou een perfect op maat gemaakte verzekering waarbij je altijd kunt communiceren via één aanspreekpunt. Met onze expertise en jarenlange ervaring met het verzekeren van vermogende particulieren is Stargroup Exclusive jouw partner in verzekeringen. Op ons kan je altijd rekenen; wij regelen het voor je.

Vakantiehuis? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier