car in front of wall

Rietgedekte woning? Verzekerd.

Rietgedekte woning? Verzekerd.

Jouw rietgedekte woning verzekerd.

Een rieten dak verzekeren is een handeling dat enorm veel expertise vraagt. Ieder rieten dak is anders en dus is het verzekeren ervan zeer complex. Het type dakconstructie, de bestemming van het gebouw en de bouwaard van het dak zijn onder andere van invloed op de premie en de dekking van jouw dak. Toch is het verzekeren van je rieten dak essentieel. Zoals je wellicht weet, zijn rieten daken relatief brandgevoelig waardoor het bij veel reguliere verzekeraars vrijwel onmogelijk is om jouw rieten dak onder te brengen in een juiste verzekering.

Wij begrijpen dat jij gewoon goed verzekerd wil zijn, zonder dat je tegen onverwachte kosten aanloopt wanneer er onverhoopt iets gebeurt. Het is dan ook belangrijk om een verzekering af te sluiten die volledig op jouw persoonlijke situatie is afgestemd.

Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van rieten daken. Met onze expertise en jarenlange ervaring met het verzekeren van producten in het hoge segment geniet jij optimaal van jouw meest waardevolle bezittingen. Onze service gaat gewoon net even wat verder dan normaal en op ons kan je altijd rekenen. Wij regelen het voor je.

Rietgedekte woning? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier