car in front of wall

Oldtimer? Verzekerd.

Oldtimer? Verzekerd.

Jouw oldtimer verzekerd.

Het verzekeren van een auto is in Nederland verplicht, ongeacht de prijs. Dit is waarschijnlijk iets waar je je niet mee bezig wilt houden, al helemaal omdat het verzekeren van een oldtimer een hele specifieke zaak is die veel expertise vereist. In deze nichemarkt is het niet alleen het afsluiten van een simpele verzekering, maar hier komt nog veel meer bij kijken; zo kan de prijs van een oldtimer enorm fluctueren en zitten er wellicht hele specifieke aspecten op jouw model wat hem nóg bijzonderder maakt.

Wij maken voor jou een volledig op maat gemaakte verzekering voor de auto en jij hoeft je geen zorgen te maken over de voorwaarden. Wij zorgen er namelijk voor dat jij echt van je auto kunt genieten. Maatwerk is in deze nichemarkt essentieel om te besparen op de kosten en een optimale verzekering af te sluiten; daarnaast weten wij uit eigen ervaring dat we niet zomaar een product verzekeren. Expertise is hiervoor een essentieel vereiste.

Wij bieden jou een persoonlijk aanspreekpunt dat altijd voor je klaar staat als jij dat nodig hebt. Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van de meest exclusieve oldtimers, onze service gaat hierin gewoon verder dan normaal.

Oldtimer? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier