car in front of wall

Exclusieve nieuwbouw? Verzekerd.

Exclusieve nieuwbouw? Verzekerd.

Jouw exclusieve nieuwbouw verzekerd.

Of je nu bezig bent met een nieuwe villa, een nieuw appartementencomplex of een ander volledig nieuwbouwproject, ieder project dient op zijn eigen specifieke manier verzekerd te worden. Ieder project is anders en vereist een eigen op maat gemaakte verzekering, iets waar jij ook baat bij hebt omdat een ongeluk in een klein hoekje verstopt zit. Zeker tijdens de looptijd van een project is het belangrijk om over het gehele proces na te denken en jezelf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.

Wij begrijpen dat jij je daar niet mee bezig wilt houden omdat jij al druk bent met alle overige te regelen zaken. Stargroup Exclusive is jouw partner in het verzekeren van exclusieve nieuwbouw. Van het begin tot het eind van het project word je ondersteund door een van onze werknemers die de benodigde expertise en jarenlange ervaring met zich meenemen bij het verzekeren van projecten als de jouwe. Wij bieden jou altijd één aanspreekpunt die jou 100% vertrouwelijk een volledig op maat gemaakte verzekering aan zal bieden. Met onze expertise en jarenlange ervaring kan je altijd op ons rekenen. Wij regelen het voor je.

Exclusieve nieuwbouw? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier