car in front of wall

Sieraden en kostbaarheden? Verzekerd.

Sieraden of kostbaarheden? Verzekerd.

Jouw sieraden en kostbaarheden verzekerd.

Dure sieraden en kostbaarheden verzekeren is een complexe bezigheid. Bijna ieder sieraad en ieder kostbaar bezit heeft een andere waarde. Of we het nu hebben over jouw horloge, ring, ketting, armband of oorbellen; ieder product vergt specifieke expertise die niet bij iedere reguliere verzekeraar te vinden is. Wij begrijpen dat jij gewoon wil kunnen genieten van je kostbaarheden, of het nu om een horlogecollectie gaat of om een volledige sieradencollectie, wij geven jou oprecht en goed advies op de verzekering die het best aansluit op jouw situatie.

Ieder sieraad of iedere kostbaarheid die jij bezit wordt zorgvuldig door een van onze adviseurs onder de loep genomen om de waarde ervan te bepalen. Jarenlange ervaring met het verzekeren van luxeproducten is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven voor jouw waardevolle producten.

Stargroup Exclusive is jouw partner voor het verzekeren van jouw sieraden- en kostbaarhedencollectie. Wij bieden jou één aanspreekpunt waarmee jij altijd 100% vertrouwelijk jouw volledige situatie kunt bespreken. Onze service gaat gewoon net even wat verder dan normaal, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw meest waardevolle en dierbare bezittingen. Wij regelen het.

Sieraden of kostbaarheden? Verzekerd.

Onze beloften

star icon blue with golden edge

Exclusieve service

Voor jouw waardevol bezit wil je niet alleen de beste verzekering, maar ook een uitstekende service. Naast oprecht en goed advies (logisch) zullen we hard werken aan een goede relatie.

light bulb icon blue with golden edge

Expertise

Expertise is essentieel om een echt goed advies te kunnen geven over jouw persoonlijke situatie. Je kunt jarenlange ervaring over het verzekeren van de meest luxueuze producten verwachten. Al onze adviseurs zijn hoog opgeleid en beheersen de nieuwste vakkennis.

person icon blue with golden edge

Eén aanspreekpunt

Wij bieden jou één aanspreekpunt, omdat jij hierdoor altijd zeker bent van je zaak. Jouw aanspreekpunt zal altijd 100% vertrouwelijk te werk gaan om voor jou de beste verzekeringen af te sluiten.

Maatwerk gebaseerd op jaren ervaring

Het verzekeren van luxeproducten vereist zeer specifieke expertise. Ieder product is anders en iedere eigenaar heeft andere voorkeuren voor het verzekeren ervan. De expertise om producten in deze nichemarkt te verzekeren is niet bij iedere verzekeraar of ieder assurantiekantoor aanwezig, wat het extra lastig maakt om de geschikte verzekering af te sluiten. De adviseurs van Stargroup Exclusive bieden jou de juiste kennis en bevoegdheden om al jouw kostbare bezittingen op maat te verzekeren.

Op maat gemaakte offerte aanvragen

Ieder product en ieders eigendommen zijn anders, daarom kijken wij altijd naar ieders individuele situatie om een perfect op maat gemaakte verzekering af te sluiten. Wij houden ons bezig met het verzekeren van jouw bezittingen zodat jij er altijd ultiem van kan genieten. Alles valt te verzekeren en niks is te gek: nee is geen optie. Onze jarenlange ervaring met vermogende particulieren en het onderhouden van relaties zorgen ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je bezit: wij regelen het voor je. Met jouw persoonlijke aanspreekpunt kan je altijd contact opnemen: wanneer je een nieuwe auto tracht aan te schaffen of wanneer je je onroerend goed portefeuille uit wil breiden. In iedere situatie staan wij voor je klaar om voor jou de meest ideale situatie te creëren.

Contactformulier